Startpagina

Voor de leerlingen alsmede voor de docent is er een startpagina. Hierop staat alles uitgelegd en kun je op individueel niveau door de lessen heen. Voor degenen die een tablet hebben is er de App Schooltas. Helemaal klaar voor de toekomst dus.

Methodestartpagina

Alle leermiddelen, zoals digibord-toepassingen, digiboeken, een oefenmodule, een overzicht met oefenresultaten, extra actueel lesmateriaal, films en audiobestanden, toetsen (inclusief antwoorden) en de totale inhoud van meerdere leerjaren van de desbetreffende lesmethode, op een methodestartpagina bij elkaar! 

Vanaf schooljaar 2012-2013 introduceert ThiemeMeulenhoff een startpagina bij vrijwel alle lesmethodes binnen het Voortgezet Onderwijs. In de samenleving wordt steeds meer nadruk gelegd op de ontwikkeling van individuele talenten. Ook binnen het onderwijs is dit een belangrijk thema. U heeft te maken met een grote diversiteit aan leerlingen. U begeleidt uw leerlingen dagelijks bij hun persoonlijke groei en bereidt ze voor op de toekomst. De methodestartpagina ondersteunt u hierbij.

De pagina wordt gebruikt in samenhang met de boeken die bij een lesmethode horen, maar het is ook mogelijk om volledig digitaal te werken. De methodestartpagina is ontwikkeld met docenten, leerlingen, schoolmanagement en vakexperts. Deze pagina maakt flexibel leren en leren op maat mogelijk!


Schooltas

schooltas logoSchooltas is een App voor gebruik op een tablet. Je vind er het boek wat je hent en het werkboek, alsmede een vrhalenboek met mooie verhalen over de tijden waar de lessen over gaan. In het boek staat telkens bij een hoofdstuk een Feniks getekend. Daarmee geeft men aan dat er een verhaal is. Je kunt een code aanvragen bij Thieme Meulenhof en krijgt dan toegan tot schooltas. Werkt op iPad en Android.