MAVO

De ondersteuning hier is in eerste instantie toegevoegd voor de Gemengd Theoretische Leerweg. Uiteraard kan deze een toepassing vinden binnen de andere niveaus. Op verzoek kunnen voor docenten materialen worden toegevoegd, deze moeten dan wel worden aangeleverd. Neemt u even contact op.

Leerling Mavo klimervaring

Vakken:

We willen hier een plaats maken voor alle vakken van het voortgezet onderwijs. De presentatie van de vakken vraagt steeds meer digitale ondersteuning. Voor leerlingen en docenten is het fijn dat ze op een plaats alles kunnen vinden en dat overal waar ze zijn en op elk moment. 

Speciale pagina's voor de docent zijn er om alle materialen te verzamelen voor het betreffende leejaar. Ze zijn afgeschermd voor de leerlingen, zodat de docent kan bepalen wanneer hij of zij iets presenteertt.

Op dit moment zijn er enkele vakken aangebracht in de site, Dit kan in overleg worden uitgebreid. 

Toegang Docent

Een docent kan toegang vragen voor een vak door het formulier in te vullen. Hij krijgt dan toegang tot een apart gedeelte dat bij het vak hoort. Dit gedeelte bevat materiaal dat gebruikt kan worden bij het geven van de les. Documenten en Media kunnen op verzoek worden toegevoegd, opdat het eigen materiaal overal waar de docent is beschikbaar is.

Formulier